lördag 31 oktober 2009

hemklickat

När man mår lite kasst ( ont i halsen och huvudet känns konstigt) Är det lätt att det blir lite när shopping. Detta är beställt från Ikea...


Kanske rimmar dåligt tanke på listan om måsten tidigare idag. expediten (den svarta) är till Eric och byrån till mig... Det ska vara förvaring till mig i hallen så ska Isak få den vita expediten som står där nu under trappan... Och då ska Mattias ta med sig isaks nuvarande hylla... Haha så visst kan det vart aktuellt?? Dessutom behöver jag få fixa lägenheten till min egen. Ännu vet jag inte hur länge man blir kvar.

Isak nuvarande hylla..
(har svårt för bok färgen faktiskt *rodna*)

Hyllan som Isak ska få
Vill kunna utnyttja "bänkytan" som blir
när den ligger

Dessutom ser det mindre plottrigt ut i hallen
med stängda lådor

Jul?

av någon anledning så har jag julstämning i hela kroppen. Funderar på julklappar och längtar
efter den röda heminredningen och granen. Ljusen, dofterna, maten, godiset ahh Älskar julen
Har därför tänt en massa ljus ikväll, har dock haft ett ljus tänt varje kväll för lilla W, men ikväll är de fler och det är så mysigt så..
Lillkillen ska verkligen komma i säng i tid ikväll, trots att det är lördag. Trötheten har märks i hans humör och 6 års trotset har framträtt mycket tydligt under dagen. Min lille tok. Själv ska jag ta och svettas en stund nu (träna ) och sedan väntar en kväll med lite skräckisar... det är ju ändå halloween

fredag 30 oktober 2009

Fredag fors

Dagen har gått med raketfart... Och hur mycket av kunskaps uppgiften är gjort??? Zero, noll, nada. ahhh
Men har hittat kläder inför onsdagen, busat med kidzen, städat nedrevåningen GRUNDLIGT ( allt för att slippa plugga??) och nu ska jag ta ett träningspass... Så skönt med en ny städad lägenhet, nåja halva i alla fall, överplan får sig en omgång imorgon.

Mia ringde o sa att mitt soffbord jag bett henne köpa på Ikea vart slut (hon är där idag) . Skit, man MÅSTE ju ha ett soffbord. Men så lovade snällaste Ida att köpa med ett tills nästa gång hon ska till stan... Guldvärt..

nepp nu skall det svettas...

Bus eller godis?


Isak, Eric och Dante

tisdag 27 oktober 2009

fk och lite annat

varit en dag med mycket åtaganden när det gäller fixande med papper osv. Känns lite mindre stressigt när lite är gjort. Skulle beställa en säng, men blev inte så. Det är en dag imorgon oxå. Eller övermorgon.

pojkarna är hos sin mormor och bara har lov. Saknar dem. Hann bara se dem söndag kväll till måndag eftermiddag
nyår 2009
nu blir det en promenad med Elin T, skönt att röra på sig en smula

lördag 24 oktober 2009

Är det i natt man ska ställa om klockorna??? läste runt på lite bloggar o inser att jag helt missat något...

feber

fy vilken natt alltså... i går kväll frös jag så att tänderna hackade och natten bjöd på feber , massa konstiga drömmar och vridande. Jag tror att det var pga av sprutan för nu mår jag bra igen. Är bara lite slö från nattens bravader.

Pojkarna är hemma några timmar idag, Tony skulle iväg en sväng under dagen (hans helg egentligen) Då passar vi på att åka till Götene o fira min goa mamma. Ska bli spännande o se hur lägenheten ser ut med alla nya tapeter. Dessutom stod det lådor lite var stans när jag var där sist. Kläderna från ullared blev fin fina på pojkarna. =). Jag tror jag ska ta en tripp till våren igen. Förhoppningsvis har jag en ny lägenhet då, och då kan det vara skoj med ny heminredning. Sara var inte sen att hoppa på denna idé . Det gillar vi .

fredag 23 oktober 2009

torsdag 22 oktober 2009

svinen anfaller??? eller inte


idag fick jag ett stick i armen för att slippa svininfluensan. Mamma har varit på mig flera gånger att jag måste fixa detta. ( har astma) själv har man haft en mer lättsam inställning till detta. Kom på plats strax efter fem då mottagningen varit uppe någon timme. Jag blir en av de 10 sista som får ta denna dag. Det var folk överallt. En del försökte tränga sig före ( helt meningslöst då man fick en kö lapp) andra blev arga o förfärade att det var slut för dagen. Men eftersom jag var bland de sista så kände man hur lokalen bara blev mer o mer luftig.

Nu är man öm i höger arm... eller i muskeln om man säger så.
Det känns konstig att sitta här på bloggen och skriva, jag har suttit flera gånger med en tom sida framför mig. som om inget är värt nog att skriva. Samtidigt har jag bloggat mer eller mindre varje dag i snart 3 år, så det känns samtidigt konstigt att inte skriva...

Jag tänker på er hela tiden

ett av fynden

Detta blev mitt favorit fynd från gårdagen. Den gör sig inte alls på bild egentligen, mycket finare i verkligheten. Köpte den bara till mig... mig o hemmet när det snart blir tomt här..



onsdag 21 oktober 2009

gekås


hit ska vi idag. Eftermiddag testar vi, när bussarna åker hem. Julklapar är nog prio ett , men det blir nog en del smått o gott. Mia, mamma o mias kompis ska med.

minne

Igår kväll, när jag låg i sängen kom ett minne fram. Det bara ploppa fram utan att jag tvinga fram det. Det kanske var för någon månad sedan. Jag var ledsen och hade knallat hem till Jenni. Vi satt i hennes kök, lillasyster mia var oxå där. Mia satt vid köksbordet mitt emot mig och jenni brevid. Winston stod i Jennis knä och prövade sina små ben. Tårar kom från mina ögon och lite ilska rån min mun. Jenni och mia tröstade. Winston tittade på mig och pratade på sitt vis och log från öra till öra. Han var så söt så man glömde att vara ledsen och kunde bara le åt Jennis tok bebis. Så fin var han. Det gjorde ont igår kväll när jag även insåg att man inte kommer få se han leende igen.

måndag 19 oktober 2009

Vardag???

Det är konstigt hur det är vardag igen och världen forsätter som inget har hänt. Medan allt har stått still för oss under helgen. Kan inte påstå att man är på topp på vfu:n (praktiken) och har lite dåligt samvete att jag bara forsätter mitt liv. Å andra sidan skulle jag bli knäpp att gått ensam hemma, skönt att tänka på något annat en stund, låtsas att det kommer bli bra. Att det blir som vanligt igen. Men det kommer över mig, att det är verkligt och det gör så ont att jag nästan inte vågar känna efter. Och jag vill göra så mycket för J och D. Men vet inte hur och känner att jag inte räcker till. Min fina J som ALLTID ställt upp för mig i vått och torrt. Jag vill göra samma för henne, men vet inte hur.

söndag 18 oktober 2009

svart helg

Fredagen var en regnig stormig dag och det som inte ska hända, hände ändå. Jenni och Daniels älskade lilla pojke har lämnat oss. Det är helt ofartbart och oerhört svårt att förstå. Smärta och sorg och tårar som inte vill ta slut.
Lilla lutande rosenknopp,
vill du idag ej vakna?
Vet du ej, att solen gått opp
och alla små blommor
dig sakna
Solen brände för hett igår.
I natt föll regnet i strömmar.
Aldrig mera solen förmår
att väcka dig
ur dina drömmar.

lördag 17 oktober 2009

orättvist och svart....

lördag 3 oktober 2009

bröderna

De sista dagarna ha mina bröder visat ett stort stöd och det betyder så mycket. Beskyddande småbröder =). Jag älskar er

Thore

Niklas

I love pink


var på stan o köpte nödvändiga ting. Inne på åhlens såg jag dessa stekpannor, haha vore de inte lite Sara???
Har varit och solat och nu väntar en dusch , hur det blir ikväll är inte bestämt ännu. Vad vill jag? Dessutom har jag inte fått tag på mormor ännu.

fredag 2 oktober 2009

fredag

Redan fredag, herregud tiden bara springer iväg, imorgon är det lördag och oktoberfesten med tjejerna om det löser sig med barnvakten nu. Mitt hopp står till mormor som inte bestämt sig ännu. Jag hoppas verkligen för detta skulle göra mig gott. Sara har lånat mig världens sötaste svarta kjol, den ska sitta i midjan och är vippig .. så söt. !

Ikväll blir det lite plock och städning, har varit så trött i veckan så det har kommit efter. Konstigt hur fort tvätt högar och damtroll växer fort.. Men det ska även hinnas en promenad med Elin och lite hemmagjorda burgare och mys framför tv med plock godis.


Saknar redan sommaren

2009
2008

2007
helt plötsligt blir man medveten och påmind om varför, och tårarna över det känns mycket torra.
Barnen är prio ett i mitt liv

torsdag 1 oktober 2009

Bowling

efter vfu:n mötte jag och pojkarna upp Sara och victor vid bowlinghallen. det blev en timmes bowling med barnen och det var verkligen mysigt att komma iväg och göra något tillsammans. Eric vann överlägset med 178 poäng, tjuvtränat kankse haha? vi toppade det hela med ett besök på sibylla innan vi travade hem.

tar i

victor har koll

nervöst

åh yeah

isak o klotet

Eric kör på