söndag 28 februari 2010

Vaknar alltid tidigt dagen efter, märkligt.

Efter mycket velande så följde Sara med till Dan... fast vi hittade inte riktigt till en början utan knacka på fel dörr... inte alls pinsam hmmmhmm, strax efter 11 drog vi oss mot stadt. fast det var vell mest jag och Sara.. resten av folket var långt ifrån klara kändes det som. På stadt mötte vi bla Elin och et dansades sjöngs och gud vet vad... Jag och Lennie ansåg att entrén var ett bra dansgolv... Elin höll inte alls med... haha Vart en lyckad kväll i alla fall.

nu ska man piggna till för i eftermiddag väntas bio med kidsen

fredag 26 februari 2010

oro

jag känner en konstig känsla i magen mamma. Det var Erics ord idag när vi gick mot skolan. Han ville inte blir lämnad där och cirkulerrade runt mig o lillebror. gör ont , riktigt ont o magen att lämna honom där för att sedan åka och arbeta

torsdag 25 februari 2010

älskade kiddo

Igår efter alla raseri utbrott kom han med denna, han som aldrig visar sådana känslor så öppet... det kändes varmt om mitt hjärta. Självklart sitter den på kylen så jag ser den hela tiden. Det ger mig kraft och påminner mig om att han vill faktiskt inte vara så här och det är super jobbigt för honom oxå


mina kiddos ....

Det är sällan det blir som man planerar, listan spräcktes redan kl 9.15 haha förstår inte hur jag tänkt hinna allt så fort ??!!

Kl 8 följde Eric isak till skolan och kom sedan hem igen (han var ledig för ha skulle till skövde) och strax där efter kom Tony och hämtade mig och vi for ut på besöket på friskolan som finns i stan. Vi har blivit erbjudna en plats för vår yngsta kiddo och innan ett beslut tas så fick vi rundvisning på skolan, träffade rektor och lärare. Kollade lokaler osv. Vi träffade även en bekant till mig och hennes pojk som går på skolan och hon var nöjd med skolan och det känns tryggt. Hennes pojke och min är dessutom vänner och det skulle underlätta en flytt. Det var en stor kontrast mot den skola han går i nu , hela förhållningssättet är annolunda. Det kommer bli en bra miljö för Isak att vistas i och det är ingen tveksamheter att vi kommer tacka ja till platsen. Skolan ligger en bit längre bort än den nuvarande, men det är cykelavstånd ändå, och dessutom har han en bra pappa med körkort. ( själv ska jag börja med det så fort jag vet om jag får vara kvar på jobbet efter sommaren)

För eric fanns det dock ingen plats i dagsläget. Det svider hjärtat. På lektionstid har han en skolform som passar honom hand i hansken. Det riktigt jobbiga är att han är hårt utsatt av barnen i hans skola. Mobbning är ett annat ord. Och på en skola som det redan är hårt klimat är det inte lätt att vara utsatt. Det har varit ånga turer kring detta och ännu är det inte över. Det är inte bara att flytta. Först och främst ska man hitta en skola som har en plats och det ska gudarna veta att det är inte lätt, men sedan är det viktigt att det verkligen blir bra och så kunna ta emot honom på ett bra sätt. Att sätta honom i en klass på 25 är inget aternativ. Och som jag och pappan har bedömt nu är inte en flytt någon förändring han skulle klarat denna termin. Lilla gruppen är den bästa skolformen för honom just nu men att barnen är så elaka är riktigt jobbigt så allt är så delat skitjobbigt. Men vi har satt upp honom på kö på friskolan han med och hoppas..

morgon kaffe

torsdag morgon redan, veckan drar sig mot sitt slut. Jag sitter i soffan med en kopp kaffe och försöker vakna till. Det är en himla skillnad på att gå upp 06.30 och 04.00 måste jag säga haha. Sov gott i natt, men Isak var uppe och väkte mig några gånger för han var rädd. Lille gubben då.

helg snart då, och jag har faktiskt inte bestämt mig ännu om jag ska kila på fest eller vad det nu blir. Jag tar en dag i taget =P.

Men idag är det lite pengar som rullar in så bokrean ska spanas på nu innan jobbet startar. och löshår ska hämtas ut... längtar..
På tal om pengar fick jag ett brev från hm club igår , men värdecheck på 550 kr.. sånt gillar vi. Det ska shoppas smink , det börjar ta slut allltihop i mina gömmor.

Lista för dagen "list-sara"

  • 07.00 väcka barnen
  • 08.00 skicka Isak till skolan
  • 08.00 jag och Tony ska på ett besök
  • 08.30 bokrean
  • vid 9 tiden Tony tar med sig Eric till skövde
  • 10.22 bussen mot jobbet
  • 10.40 jag arbetar fram til 17
  • ca 18 städa, tvätta
  • ringa Sara o se om vi ska hjälpas åt med lite cv osv
  • 19.30 lägga Isak
  • 20.30 lägga Eric
  • 22 sara ska inta sängen

tisdag 23 februari 2010

de finsate ungarna

'några veckor sedan

en liten sekund

blir ett inlägg i farten .... är påväg ut snart igen , det blir lite käk på italia med arbetskamraterna eftersom en av dem fyllde år... Är dock trött och seg,.. gaah


Fler samtal har ringts och det verkar lösa sig för min yngsta skitunge, (skriver mer när det är klart) . Men med min stora, där det verkligen kört fast är det som att ro i trögflytande sirap. Jag tackar alla fina vänner och familj som stöttar, ni är min energi just nu, får mig att forsätta ro..

.
Imorgon är det onsdag och min tidiga dag, men av att döma av stäminingen här hemma ska jag inte smida allt för många planer utan det blir lyckat bara det blir lugnt... E har haft utbrott i format stort varje dag nu... *torkar svetten i pannan* min älskade plutt....som är så stor...
tårar, samtal, arg, frustrerad, samtal, tårar, känsla av inte räcka till, får dem inte att lyssna, arg, tårar, irriterad, förbannad, dyra telefonräkningar, arg..... ger aldrig upp

söndag 21 februari 2010

förskyld??

Det small bara till i huvudet nu, känns som en rejäl förskyldning är på intåg. blä säger jag bara..

Eftermiddagen spenderades hos Sara och lille victor. Det märktes inte att vi hade barnen eftersom de lekte så bra tillsamans. Så det blev mer tid för skvaller, sånt gillar vi. Men trots att det är så nära de bor numera var man som en isbit när man kom hem. fy vad kallt...
imorgon är det vardag igen, arbete och andra åttaganden. En massa telefonsamtal och på tisdagkväll blir det lite ätandes på italia för att fira en kollega som fyllt år.


saker att göra en vanlig söndag

  • vakna till liv
  • duscha och göra sig fin
  • dammsuga, torka golv, vika tvätt mm
  • äta lunch
  • träffa sara gumman

va??

hade en märklig dröm, jag drömde att jag precis färgat håret mörktbrund och lixomångrade mig. riktigt ångrade mig och ville till varje pris bli blond igen. Men i drömmen var den ingen som ville hjälpa mig och jag var frustread och arg.. haaha o lite arg när ag vaknade nu i morse. konstigt när en känsla följer med en ur drömmen. det kändes dessutom så verklig att jag var tvungen att titta på håret och försäkra mig om att det var forfarande blont..

lördag 20 februari 2010

snö!!!

förra året..
en av de få snödagarna, och jag tyckte det var MYCKET snö
iår, Idag
(snöar i mina ögon, säger isak)
kolla in stolen som sticker upp bakom eric till vänster
här snackar vi snö

barnen var lyriska i morses när de såg snön, ut ut ut


Så söt såg han ut nät han sover i min säng, lillbusen.... men inte så mysigt när det var dags att sova..

Helg

Redan lördag, det är typ hur mycket snö som helst ute, barnen är ute och pulsar i snön som går till midjan på baksidan. De är helt lyriska. Lillebror Thore har sovit över här i natt. Alltid mys att umgås med lille bror. Han blir 19 i år... det är ju inte klokt.

Isak är en riktg mysplutt just nu, han var ju borta i några dagar och tankar vell kärlek nu. Men att sova i samma säng som vi gjorde i natt var ingen öjdare. Han rör sig konstand och man fick typ stortån i näsan gång på gång.

Idag tänker jag stanna inne, lite pyssel i hemmet, tigga skjuts mot affären... ja det det easy. Imorgon ska vi träffa Sara och Victor. me like

kämpigt

veckan har varit tung , trött och mycket sorg. Men det finns två delar.

första är ju utredningen om Min fina Eric. Den tar mycket energi och kraft men känns samtidigt något positivt . Den är till för honom och alla runt honom. För att kunna förstå honom bättre

men så är det en annan del som jag kommer skriva mer om när jag kommit en bit på vägen. Det är en stor sorg. maktlöshet och bland det jobbigaste jag fått utstå. när det kommer till sina barn vill man bara beskydda dem från allt ont och när det misslyckas känns det tomt i hjärtat och svider fruktansvärt. Barn kan vara så grymma

onsdag 17 februari 2010

min tidiga dag??

så fick man gjort lite idag, trots att det såg mörkt ut där ett tag, nedre plan har fått sig en genomgång och ser ok ut igen, dammsugan har svept över golven och diskmaskinen utplockad och en tvätt brummar i tvättmaskinen. Snart ska vi till gymmet, Eric och jag. Jag ska på afrodansen, eric till "barnpasssningen" .om jag känner honom rätt lär han dyka på tv spels hörnan där. Var så trött och mossig när jag kom från jobbet.
Han har blivit så stor min pojke. Igår var han hemma själv fam till 12.30 då tony hämtade honom och idag har hn varit hemma, syster yster var här och höll honom sällskap i 2 timmar. (jag var hemma 13.45)
Imorgon ska jag och Tony till skövde igen, på vägen ska vi lämna Eric hos thore, min lillebror (19 år..snart 20) och han ska stanna till Fredag. Han har sluppit fritis hela veckan och det känns skönt, framför allt för honom. Thore ska sedan med till stan på fredag och hälsa på i hegen. Det väntas tv spels kvällar, godis och sånt. Min älskade fina bror.

god morgon

tidigt onsdags morgon var det här... men det betyder även att det är min tidiga dag och slutar redan klockan 1 , känns värt att börja 6 bara för att få sluta tidigt =). Det finns en hel del att tag tag i här hemma , så jag lär inte vara sysslolös. Det har varit trötta dagar så jag har legat lite på latsidan.
Tony var här och käkade semla igår och vi pratade och mindes Erics första år tillsamans. Det gäller att minnas så mycket som möjligt för på tors, fre är det föräldrar intervjuen till hans utredning. "min första bok" lästes, min dagbok jag skrev till eric lästes.. kort studerades. De har blivit så stora mina skit ungar. Igår fixade Eric att vara ensam hemma till kl 12 (då han och tony for till skövde) Det var bara jag som var orolig och ringde och kollade läget flera gånger, Eric sjlv var cool lugn.
Idag ska min kära syster mia kika till honom medan jag arbetar. skönt att slippa ha honom på fritis just nu.

tisdag 16 februari 2010

trött

Sitter är och gäspar. Är ganska trött .... Trots jag kom i säng i tid igår. Mitt öga är fortfarande inte rktigt okej. knepigt faktiskt. Det blev 2 timmar på sirius igår. en timmers gym och sedan svettades det rejält på spinningen i en timme. Eric var med Tony och Isak är i strömstad, så jag passade på. Imorgon är det dags för afro dansen igen. ska bli skoj.

Vad händer denna tisdag? ja tvätt ska tvätta, golv ska dammsugas.. så kommer Elin T för att prata skit =P.

måndag 15 februari 2010

Måndag eftermiddag och har lite dö tid innan jag ska till gymmet. Det laddas för spinning idag och det ska bli skönt att svettas lite. Är dock sjukt trött och slumrade till på soffan förrut. Mitt högra öga är värsta svullet, fick en reaktion när jag delade ett päron idag. Päron brukar det dock inte vara några problem med, det är äpplen som är svåra.

söndag 14 februari 2010

inte så bakis i alla fall

redan söndag kväll, dagen har varit rätt seg. Inte så mycket bakfylla. Men trött ändå. När eftermiddagen närmade sig så blev magen hungrig och idag blev det en big tasty från mcdonalds. mm det var gott. Ikväll har jag Isak sovande hos mig, medan Tony har Eric.Ibland kan det vara mys och får egentid med en av sönerna.

nästa vecka är det sportlov , men en vanlig jobbvecka för mig. Isak ska hänga med sin mormor till störmstad och hälsa på min syster och hennes familj. Eric får vara kvar hemma för vi har några viktiga besök att uträtta. Men tors och fre ska han vara med Thore (hans morbror) . Så snällt att han erbjöd sig. Guld värt.

fredag 12 feb i bilder

fick lite av Tonys bilder, från i fredags kväll , då han var här med våra kidz och vi behövde diskutera hur vi ska lösa saker och ting tillsamans för att det ska bli bra för vår son

erics fina lykta han var så stolt över




denna bilden är sååå härlig.


mys med isak


Isak somnade sedan på golvet med handen i godisskålen
så natten fick spenderas här för hans del (tonys helg egentligen)

skit ungar


alla hjärtans dag idag..... och dessa pojkar är mitt livs kärlek =)

tänker även ge alla nära och kära, vänner och famlij en extra tanke.

Sarornas natt

Så kom kvällen igår, och vår lilla mini förfest förvandlades till nostalgi av 90 tal vi sjöng dansa och skrattade , och bestämde oss att dra till stadt redan vid 11. Vilket var på tok för tidigt. Men kvällen flöt på och fler folk strömmade in. Träffade sötaste Elin innan hon hade fullt upp vid sitt bord.(vi såg ditt sms lite sent..;)...) Vi möte fler goa folk och spexade, dansade och fnittrade och vi gav inte upp förren lamporna tändes och det var uppenbart dags för stängning. En yngre kille trode absolut att han hade halva inne, trevlig och söt. Men det betyder inte att man hänger med till sovrummet ;). Vi har nog sjungit en del oxå för jag är HES!!
Hade tur och fick skjuts hem, slapp ju frysa rumpan av mig, för det var inte varmt vill jag lova. Idag mår jag helt okej ändå. slö men det kanske är naturligt när man är och dansar om nätterna.
Men det kunde vart bättre har fått tjafsa med ett visst ex halva morgonen. Avskyr när han är på detta humör. Han börjar bli sur över något som man inte vet var det är och sedan bara forsättter det. Denna gång var det att jag inte hört av mig igår..vilket jag inte alls har lovat. Men skillnaden nu mot förr är att jag kan avsluta samtalet och bli lämnad ifred

Sarorna igår

lördag 13 februari 2010

Lördag

Nu är lägenheten städat och nu är det Sara snart som ska få sig en fin justering.. ikväll blir det utgång med Sara B, så i natt ska sarorna göra stan , bäst att akta er alla där uta haha Det var ett tag sedan jag gjorde mig iordning ordentligt så det ska bli extra kul att göra sig lite fin.


Ett tag där igår var det nära jag ställde in allt, lusten var som bort flugen. Men samtidigt kommer jag ingen vart med att sitta hemma o oroa mig heller, så vi gör ett försök ändå. Kan göra gott och komma ut lite. För vad är alternativet sitta hemma ensam och vara ledsen?

Dessutom har någon väldigt snäll ställt upp att vara chafför ikväll, så vi slipper frysa om våra rumpor...


torsdag 11 februari 2010

finaste finaste son.... ingen ska behöva stå ut , allra minst du. jag är arg , ledsen och frustrerad...
Du är den finaste. Av allt som jag har fått vara med om i mitt liv är detta det klart det allra jobbigaste. Jag skulle kunna göra precis allt för dig..

det har bara börjat, vänta bara tills jag är klar. nu är elden lös

träna...

jag är så inspirerad och motviverad till träning nu, så jag häner i . Nästa vecka lånar mamma med sig Isak till strömstad och då har man ju lite extra tid när man bara har Eric hemma. så här ser det ut så långt vecka 7

måndag. spinning
tisdag gymma
onsdag afrodansen
tors gymma

är ev sugen på spinning på tisdagen oxå, vi får se hur det blir med den saken ( Eric sover hos sin pappa på tisdagar , för i onsdag börjar så tidigt)

morgonen

Jag gillar verkligen torsdagar, att få börja lite senare och bara ta det lugnt på morgonen. Jag har varit uppe sedan 7 och nu är man precis lagom pigg. Det är en lång arbetsdag som vä.ntar. Först vanligt arbete mellan 10.30 till 17 och sedan möte fram til 20.00. då är det extra skönt att få tid på förmiddagen.

Har lite träningsvärk i rumpen och ryggen sedan igår. men det känns bra faktiskt haha. Imorgon är det dags för gymmet igen (styrketräning). Nu ska man bli tight mohaha

Att det redan är torsdag, helt galet ju, veckorna bara springer iväg. får de gärna göra just nu. Längtar så fruktansvärt efter lite vårsol... jag ska göra ett inköp av inlines till mig o Isak så ska vi ut och åka sedan. Vår ,, vår.. men det dröjer nog lite granna

2010-02-09


onsdag 10 februari 2010

skaka rumpan

Nu skriver jag från min säng där jag ligger och myser med min baby. Ska snart sova, är trött och det känns bra , riktigt bra. har haft lite sömnprolem igen. Dagen på arbetet har varit extra bra idag. Kvällen bjöd på 2 timmar på gymmet med mamma.först yoga, men det är verkligen inte min grej. kände mig som en elefant på antilopben. stel och svag men för mjuk i lederna som knän, armveck och handleder.

sedan var det en timmes afro dans, det var såååååå kul. kändes som några få minuter hade lätt kunnat hållt på en halvtimme till. svetten sprutade , men det var så kul så man tänkte inte på det. ska lät gå nästa vecka.

På lördag ser det ut som det blir lite festande Sara gumman. =) Det ser vi fram emot. =) hoppas det inte blir kallt bara..ska ha klänning .....

tisdag 9 februari 2010

sally

Redan tisdag eftermiddag. Och idag hölls begravningen för mormorsally. Det blev ett fint avsked det var så vackert med alla blommorna. Det är så konstigt med döden. Så ofattbart att det är för alltid. Svårt att greppa tycker jag. Det är alltid tungt med begravningar så man är vell inte alls iform idag.

Igår hade jag besök av Anna J och Louise, och Louise var den sista som magra ut ur mina utrensade kläder, nu ska resten till fa fyndet. Det var en trevlig eftermiddag med te och skvaller . Så kom syster Anna till stan och med hade hon en tv bänk som numera bor i Isaks rum. jättefint blev det och Isak blev glad.
Har packat stora väskorna för kidsen , de ska till Tony ieftermiddag och ska stanna veckan ut. Som alltid kommer jag sakna dem sjukt mycket. Men ska passa på att träna lite extra under veckan, och lite solning kankse.

söndag 7 februari 2010

blondin?!?

en helt vanlig söndag har lidit mot eftermiddagen och ett koffein sug har sats in, ska strax sätta på en kopp kaffe. Pojkarna slängdes ut i förmiddags så jag kunde fixa dammsugningen och det köret ifred, var dock inte så jätte popis från min yngstas sida. Å andra sidan har han haft taggarna lite utåt idag. Är ganska säker på att det beror på att det blivit sena kvällar i helgen. Att jag aldrig lär mig.
Mia har även varit här en snabbis , tjöta lite (eller var det mest jag??*rodna*).. men som satte blekning i mitt hår så nu är jag blond igen. Känner mig alltid sunkig och tashig när utväxten blir tydligare och tydligare. Det är 5 året jag är blond nu, det var vid denna tiden på året jag startade slinga håret ( hade jag blonderat direkt hade det blivit orange...mindre snyggt). och var blond till sommaren sedan. eller jag typ maj. Jag trivs i blont (antagligen eftersom jag blonderat så länge) och det skulle kännas konstigt att färga det brunt igen. Är blondin på insidan hahaha

påsk -09


tvättar som en galning, har varit lite slarv på den fronten och tvättstugan svämar över. Eric har dessutom ont om byxor vilket gör att dt ä lite kris. Jag beställt ett paket med 2 par jeans från hm.com idag. Det fanns ju inga roliga i stan...

Ikea

har suttit på ikea och är sugen på en ny bokhylla, fotäljen och ett matsalsbord. Hade jag införskaffat det nu hade kalaset landat på strax över 10 000. Men planen är att införskaffa i omgångar och över tid

  1. fotöljen
  2. bokhyllan
  3. matsalsbordet

är i en riktigt inrednings period nu och vill få lägenheten till min egen. bort med det gamla livet och gör plas för det nya. som ni säkert märkt så är planen att bo kvar. Jag trivs här och vill ingen stanns

lördag 6 februari 2010

besviken

var och hämtade ut mina nya gardiner, men blev inte alls som jag tänkt. sitter här i valet och kvalet att skicka tillbaka dem. det borde man nog om det inte blev som förväntat. fan då =(. Ska se om jag hittar några andra som känns bättre ....

hemklickat


Det nuvarande håret börjar bli slitet och tappar hårstrån hela tiden.... Prövar en ny leverantör, billigare. för 60 cm långt äkta mänskligt hår kostar 1199:- (ett helt set, det på bild)

Bio

Lördag då och dagen är snart redan förbi. Middagen står i ugnen (fiskgratäng) och jag och mina små värmer oss från promenaden från centrum. I förmiddags hoppade vi på bussen för att uträtta lite shopping. Efter mycket provande och letande hittade vi ett par gympa skor till Eric. Byxor får vänta, det var det torrt utbud med. Ahhh får kolla in hm på nätet eller så istället. Såå kikade man på heminredning idag, och blev såå sugen på lite allt möjligt. Men jag var duktig och det blev inga impuls köp. det ni haha.
Dagens stora händelse var biobesöket och filmen denna gång blev "det regnar köttbullar" Men den var så där faktiskt. Eric gillade den, men Isak tyckte den var ganska tråkig.. Hände lite för lite antar jag haha.

Se om man orkar cykla iväg och hämta paketet med gardiner som ligger och väntar på mig. Eller om det bli en cykeltur imorgon. skönt att bara softa lite nu. Isak vaknade ju 7 imorses så jag är lite seg allt.

spelkväll med kidzen







fredag 5 februari 2010

god morgon

fredag, redan? men samtidigt äntligen. Veckan har gått fort , timmarna på jobbet bara flyger iväg. Men samtidigt längtar jag efter helg och att bara vara hemma med mina busar. Jag ska stänga idag, vilket innerbär en sen fredag. Men min lillasyster Mia är snäll och hämtar vildarna. Så jag ska bort o lämna en nyckel strax. Men först ska jag ha lite smink i ansiktet.
Ikväll ska vi plocka fram chipsskålar, spela vårt nya brädspel, se film och bara vara. Längtar redan.
....
( Det kommer vara tomt i helgen om kvällarna, speciellt på msn. Men ha det toppen skoj i helgen och du kommer ha mycket att berättta om nästa vecka. ;)...)

torsdag 4 februari 2010

semla


åt semla för första gången i år. och det var gott... och självklart varm mjölk till

gäääsp

Har skickat iväg vildarna mot skolan för en stund sedan. Det ha varit en seg morgon och det märktes tydlig att det blev läggning lite sent igår kväll. Helgen är klar nu eller vad ska man säga. Planen är att åka bussen till stan på förmiddagen, kika efter innegympa skor till eric, byxor till eric... sedan ska vi gå oxå köpa plock godis . Klockan 14 intar vi biostolar och ser "det regnar köttbullar". Igår köpte vi ett brädspel, svårt att hitta något skoj. Uruselt sortiment i stan. Blev ett som kallas bokstavsjakten. ( en tjuv ah snott bokstäver och du måste hitta dem igen, som hör till dina ord) så det ska ju spelas...

onsdag 3 februari 2010

för ett tag sedan...

och det tyckte vi var mycket snö då.... nu vet vi bättre.. (min lilla darth vader i snön)

vi kan skotta 19.38











halva dagen

Har slutat nu.. eller för en halvtimme sedan. Men är kvar på jobbet. Ingen större idé att ta sig hem innan det är dags att åka till skövde med vår fina Eric. Är lite lagom mossig så där. Men det ska vell ge sig. Men ingen arfro dance... Fick sms att den var inställd pga av sjukdom... får kanske göra ett försöka nästa vecka.

Se om man kan fråga Tony och hänga med oss (mig och pojkarna) till Lekia efter skövde. Är så sugen att införhandla ett nytt brädspel. Annars har jag ännu inte bestämt vad helgen ska erbjuda... bad vill nog barnen mest. Men behöver ta mig på stan oxå.... blir mycket tid. Men är det inte öppet på söndagar oxå?? Ja vi fårs se.

tisdag 2 februari 2010

kamran


Den duger tills vidare =). 420 kr inkl frakt. I love Tradera haha

vanlig tisdag

Dagen har gått på som vanligt , varit mycket på jobbet och var ganska trött när jag satt på bussen mot stan. Men har gjort upp med mig själv att varje tis ska det tränas och så blev det även idag. Och efteråt belönade jag mig med lite sol.

Orkade inte hämta ut min kamra idag heller, får göra det imorgon. Det är så man skäms lite *rodna*. Men imorgon ska vi testa den =)

Imorgon blir det en låååång dag. Är lite ledsen över att min tidiga dag försvinner. Men det får vi ta igen nästa vecka. Jag börjar jobbet kl 6 och slutar 1. ska ta mig en behövlig rast så kommer Tony och hämtar upp mig tillsamans med eric och vi ska till skövde. Är hemme vid 17 tiden igen. Hämta lillen. fixa käk, mysa. Så ska jag o mamma på afro dansen och jag ska prova hur barnvakten fungerar på sirius. =)

jag o pojkarna på jul på liseberg

måndag 1 februari 2010

i miss summertime




ser det inte skööönt ut så säg?

listor

Saras vecka 5

tisdag: slutar 15.45 gymmet
onsdag. slutar 13.00 .. 15. 00 -1600 kss med eric och är hemma 17 (hela min tidiga dag...borta). 19-20 afro pwer dance med kära mor
tors slutar 17.00 gymmet
fredag arbetar kollegas tid och stänger och slutar senast 18. mia är gullig och hämtar barnen vanlig tid. myskväll framför tv med kidsen
lördag& söndag aktiviteter med kidsen

today

måndag.. dagen började med att sovrumsdörren öppnades 5.10 av en glad Isak. Jag stönade lite och bad hono lägga sig igen, men mamma jag är ju pigg. Så jag bad honom klä sig. Men eftersom han inte vågar vara uppe på egenhand var det bara att kliva upp.

Arbetsdagen flöt på bra och när jag sitter på bussen hem ringer kära mamma och vill göra ett besök. Oväntat med så glad blev jag. Så det blev kaffe och tjöt, Och på onsdag blir det afro power dance tillsamans. haha får se hur det går. Mia och sötnos agnes var oxå här... charmigaste lilla mys bebis. Och mia var lika söt som alltid.

i helgen ska jag o kidsen bara hänga. vill hitta på lite att göra. vad återstår att se. bio? bad? biblioteket? äta ute? bowling? den som lever får se haha