torsdag 29 september 2011

Helgen

Helgen kommer bli kort , eftersom jag ska arbeta lördag 9-13 . Det är ju kanske inte det vanligaste när man arbetar på en förskola, men på ördag är det öppet hus. Isak ska vara med , Eric vill nog helst stanna hemma.

Haft lite tankar vad man skall hitta på i helgen, lönen är på kontot o något vill man hitta på med kidsen. Bio? kollade bion i stan. det var ett torrt utbud... sneglar in på bion i skövde ... bilar 2 går tydligen fortfarande.... och om ett gammalt löfte att se filmen skall nu bli verklighet. På söndagen. Så byebye sovmorgon lixom ;)



måndag 26 september 2011

ego 11-09-24


Måndagskväll

Så här på sena måndags kvällen är man inte så vacker... Det har varit en måndag med en massa besök och kaffe och tattoplaner... Nu sitter jag här framför min baby compaq och vinner lite egentid. Mina gossar sover sedan länge och tiden bara rullar iväg.
Mamma kom med en tv idag.. så nu kan vi se på tv igen efter över 2 månader. lyx .. i typ en halvtimme sedan hade vi tröttnat. Men helt ärligt, gott att ha möjligheten igen.
Börjar inte förren 9 imorgon och det känns gott. stressa mindre sova lite mera. Härligt! Och löning imorgon oxå... gosh ... tror jag redan vant mej vid att få lön :O

söndag 18 september 2011

Läckö

Igår Lördag kom Daniel och hämtade mig och barnen för lite äventyr och vi (han) styrde bilen mot läckö.. eller LEK-ö som Isak tycker.
Eric var som en levande historiebok och berätta saker som jag inte hade någon aning om, och ännu mindre kunde jag svara på hans frågor. Kolla google tycker Isak... Ja vi lever ju 2011 :P
Vi avslutade eftermiddagen med en fika på spiken innan vi drog hem igen :D






Vanlig?

Någonstans önskar jag mig ett familjeliv.. Dela livet tillsammans.. Bara vara vanlig Svensson . Men någonstans känns det inte som om det blir så för mig.
Men hey, för ett tag sedan vaknade jag upp och kollade kritiskt på mina tankar. Vaddå ingen vanlig "svensson" ? Vem har gjort upp mallarna hur en familj bör vara. Och visst har jag en familj.
Jag har fått två fina och duktiga söner och tillsammans skapar vi det vi lever. Jag kan bli irriterad på människor som i all väl mening tycker lite synd om mig för man är ensamstående. Med förklaringen att det skulle vara så hårt.
Men vet inte om ag tycker det är hårt, detta är ju mitt liv. Och bara för jag lever ensam med mina pojkar så har de fortfarande två föräldrar.
Ja har sagt åt mig själv att sluta tänka så idiotiskt och inte behöver jag söka Svensson livet... för det lever jag redan... på vårt vis.

måndag 5 september 2011

ÄLSKAR KIDSEN

söndag 4 september 2011

målas

Under helgen har jag tejpat, målat och svettas, hallen har blivit vit o lila
Den vit färgen var bara så tråkig att måla.... men rent o snyggt blev det....

fick lite hjälp av isak

nya fondväggen

nu vill man göra massa mera med lägenheten :P projekten växer

smurfarna

igår gick vi på bio. Jag och pojkarna tillsamans med Cim och hennes goding.
Vi var och såg smurfarna.. vilket blev en hit. Eric skrattade så han grät. Han har ju sån humor, när karaktärerna ramlar o slår sej osv...




lördag 3 september 2011

De växer upp

Jag är stolt över min duktiga elva åring. Han har vuxit och blivit så stor. Att sluta fritis är något som gick smort och lätt. Han mår mycket bättre att få vara hemma och rå om sig själv.
Något jag var orolig för var taxin på morgonen... att ha skulle komma iväg på egen hand. Men det har fungerat perfekt. Jag ringer varje dag han ska gå ut, men den dagen mobilen hade dött så fick jag bevisat att egentligen klarar han det utan mej. Men det känns tryggt och kolla läget o se så han får med sig allt och kommer iväg.

Min 8 åring.. den färska andra klassaren försöker få bevisat för mej att han klarar cykla till skolan själv. Så han cyklar en halvmil för mej och stannar noga vid vägen. Men vågar inte släppa honom ensam riktigt ännu. Men ökar biten han får åka själv bit för bit ( jag vänder innan vi är framme)

De blir stora mina pojkar. Min duktiga pojkar :D