fredag 28 oktober 2011

Har fixat lite klappar idag och det känns befiande, att vara ute i god tid o slippa stressa på slutet. Jag o Isak har strosat omkring på stan..
ikväll väntas hemmagjord pizza , chips och lite film. Eric är i sthlm hos sin pappa. Det är mysigt och allt, en ändå slås jag av en ensamhet .. jag försöker bota bort den en det går dåligt. Det är ingen ensamhet som gå att bota med att en kompis kommer förbi... den kommer lixom innifrån.

torsdag 27 oktober 2011

lagt en intresseanmällan på en annan lägenhet idag. Ibland känns det so o jag vill byta bostad och börja litet från början.
detta är oxå en fyra, lite närmare stan ... vi får se o vi får kika på den :D

lördag 15 oktober 2011

jul

Igår kväll var Elin t här och samtalet lede in på julen och dess klappar. Elin har två pojkar som är i samma ålders som mina , med samma intressen . Så det är bra att bolla idéer och prier med varandra.

Lego är något som alltid är ett måste vid jul, en jul utan lego är en besvikelse haha
på hiko.se hittade jag de tänkta legot till betydligt billigare pris... Det gillar, för det är verkligen inte billigt.

Annars ska Eric få en ny mobil, han önskar sig innerligt en touch mobil och det lutar åt en samsung galax mini. lagom stor, lagom dyr :P Han har bevisat att han kan hantera en mobil på ett bra sätt och ta vara på den, så varför inte?

Isak ska få en digital kamera, det är något han önskar sig, för filma div lekar och ego kort :P ( jag antar detta för det är så hans mobil används till emellanåt)


Lördag

Lördag morgon, och har inte så mycket planer inför dagen. Det känns bra , att bara ta det som det kommer. Samtidigt får jag aktivera kidsen med något, annars klättrar de på väggarna här i eftermiddag och det brukar sluta med att de blir osams. (har man tråkigt kan man reta skiten ur bror sin)
Eric ville baka .. chokladbollar så det ska han få, han ville även hjälpa till med maten. Isak ville ha ny playdooh deg ... För stor ? det var bara jag med föruppfattade meningar tydligen ;)
Kvällen hade jag tänkt att vi spelar något brädspel o käkar godis :P

Annars behöver jag städa rensa och städa i lägenheten. Känns som man bara hunnit städa ytligt och som snabbast det sista ... motivationen är verkligen inte på topp, men när är den det då??
Mitt problem är att jag stressar när jag städar. Ser ALLT som ska göras. Istället för att ta en sak i sänder , fixa kylen och tänk inte på tvätten samtidigt....
Inhandla sopsäckar, för har så mycket som bara ligger och inte används.... slänga slänga slänga.....

torsdag 6 oktober 2011

torsdag

Jag tror jag kryper på väggarna snart. tis-tors har jag varit hemma med en eric som har feber och imorgon väntar jobb igen. Ska blir skönt att komma hemifrån.
Sara skulle kunnat få gjort massor, men ack så blev inte fallet, mest massa two and a half men...
men idag tvättas det i mängder i alla fall det är ju något eller hur?

Jag har inte riktigt fått ordning på alla rutiner sedan nya arbetet startade, ja vill så mycket, men tiden räcker inte till. Om varje del jag vill ha med i mitt liv skulle vara en pusselbit, så skulle det vara få bitar som hittat sin plats, en del sitter i hop med fel bit och andra har inte hittat plats alls. Jag måste sätta mig ner o prioritera och börja lägga mitt pussel. Och låta vardagen med fasta rutiner växa fram men inslag av vänner, familj, och hushållsgöra... och en aning Sara vilket även inkluderar träning. ( fick en rejäl påminnelse om slarvet när jag fick springa till bussen för ett tag sedan, träningsvärken var inte lovlig... då är det illa ;) )

lördag 1 oktober 2011

Jag går i vinterskor på hösten, alltid förberedd för storm.
Jag kan tänka tills det knappt finns nått kvar.
Jag har känslor utan uppehåll...
Jag har förlorat en tävling, men vunnit ett vad.
Har bestämt att stå helt utanför det där som jag blir ledsen av!