måndag 29 april 2013

:D bättre sent än aldrig typ

Ja vad säger man... jag är inte alltid så snabb... men nu är examensbeviset hemma hos mig... 


När jag tog examen? januari 2010 ... :P 

Lite bilder från examencermonin jan 2010





fredag 26 april 2013

onsdag 24 april

isak hade temaredovisning. I ågårdsskogen. Tyvärr öste regnet ner, men trots detta blev det en lyckad redovisning. Vi fick gå eljusspåret och på vägen hade de olika klasserna stationer där de visade vad de jobbat med. Det hela avslutades med lite fika.


världskartan Isaks klass gjort
av tidningspapper de klippt ut i rätta färgerna och klistrat fast.

tors

mystid med lillen

Published with Blogger-droid v2.0.8

måndag 22 april 2013

ego

Published with Blogger-droid v2.0.8

söndag 21 april 2013

att banta

Det är faktiskt märkligt vad många människor har många åsikter och utser sig till experter när man väljer att gå ner i vikt (många gånger av människor som inte behövt bry sig så mycket om vikten.? . Jag är en vuxen kvinna och har lärt mig vad som faktiskt fungerar för mig när de gäller viktminskning.

rätt vanliga komentarer kan vara

"äsch jag tror inte på det där, mera mortion och äta mindre. det är bara det som håller i längden"

och det vet du? för det kan inte vara så att vi är olika och har kroppar som fungerar olika. ?

" hur mycket ska du gå ner egentligen ? snart finns det inget kvar av dig"

tackar för omtanken men jag har nog en 10 kg kvar och det finns allt en hel del kvar att ta kvar innan jag försvinner. var inte orolig jag har ingen size zero mål. tycker helt ärligt inte de är speciellt snyggt, i alla fall inte på min kropp

" de är bara vatten och muskelmassa som försvinner"

jo visst en del vatten är de och möjligen kanske lite muskler. men måste haft mycket muskler vid midja..kärlekshandtagen om de bara skulle vara det ;)
en del kan vara det, men det är rent fett som försvinner oxå :P

" du kommer gå upp allt igen när du börjar äta igen"

jo visst börjar jag äta som innan och svulla så kommer jjag ju gå upp. men vem har lust att vräka i sig massa onyttigheter osv när man kämpat och slitit för att bli mindre? onte jag i alla fall. Man blir jäklig medveten om vad man stoppar i sig.

så strunta i vad andra tycker och tänker och tro sig veta .. gör som du känner och på det sätt som fungerar för dig. ingen känner din kropp som du

rosa moln inlägg....

Helgen når sitt slut och snart står vardagen runt hörnet igen. Har en varm känsla i magen och helgen har varit mysig. Långa promenader och solsken.
Pojkvännen är verkligen den finsate och jag är lycklig över att hittat honom. Så klok och att han bara smälter lixom in och är ett stort stöd för mig.
Mysig och härlig och framför allt trygg. Trygg är en av de allra viktigaste egenskaper .. och det finns det massor utav.

Älskar honom massor


fredag 19 april 2013

vikt inlägg

invägning o mätning idag och de går frammåt.. sakta o säkert. med lite tur har jag nått halva resan neråt nästa vecka.. eller veckan därpå.

har förlorat 11 cm i midjan sedan 3mars

just nu kör jag pulverbanting. fördelen med det är att man inte behöver tänka så mycket. nackdelen är att man blir helt slut i kroppen efter en vecka.

Published with Blogger-droid v2.0.8

torsdag 18 april 2013

lillen

majblommsförsäljaren isak
gick lite lagom trögt..svårt när många inte har kontanter längre. men igår gick de bättre och vad jag vet så ska han fortsätta idag.
han är så duktig så

Published with Blogger-droid v2.0.8

måndag 8 april 2013

en sån där dag man är irriterad och sur på småsaker
skärpning....

Published with Blogger-droid v2.0.8

torsdag 4 april 2013

veckan springer iväg

Veckan har sprungit iväg fort , vardagen visar sig med allt vad det innebär. Men samtidigt så är det skönt när vardagen finns där och rullar på med sina fyrkantiga ramar. Min lilla familj fungerar som bäst när det är skola och jobb och massa rutiner.
Jag har kommit igång med träningen igen och nu när man är igång igen så känner jag att jag verkligen gillar att springa till gymmet. Älskar känslan efter och musklerna är lixom helt slut.

Imorgon är det fredag, min favoritdag. Jag slutar redan kl ett och sedan bär det av till kärleken. Längtar massa efter att krama honom .