måndag 24 februari 2014

Så har man uthärdat en natt med vrida o vända sig o en o annan konstig dröm
Vilket gör att idag är man dö trött och all energi kommer gå åt på jobbet
Längtar till att pysa ner i soffan med mim bok

fredag 21 februari 2014

måndag 17 februari 2014

torsdag 13 februari 2014

Denna vecka har präglas av trötthetens dimma. Känns som om jag har gett all energi på jobbet och när jag sedan kommer hem är jag helt slut.
Jag tror dock att det är övergående och inför nästa vecka kommer det kännas bättre, efter en helg att ta igen sig på
då får jag sätta fart med träning och vardag ....vänner och allt det där jag inte har kraft till denna vecka

söndag 9 februari 2014

vad har du för intressen?

Vad har man för intressen när man är vuxen och vad räknas som intressen. När man var liten hade man typ brevskrivning, simning och sådana saker som självklart klassas som intressen.

Intressen för mig är saker jag tycker om att pyssla med eller saker som intresserar mig. Men det betyder inte att man utövar allt man finner spännande. Och har man ett intressen eller flera kan de förändras eller kan man helt enkelt få nya även om man blir vuxen?

självklart tycker jag, man förändras och utvecklas ju hela tiden som person och man kan stöta på saker som man tidigare inte upplevt som intressant. Man kan bli inspirerad och motiverad.

Jag har en del vilande sk hobbys som jag inte gjort på många år. som att teckna till exempel. Det är något jag verkligen tycker om , men ändå så finner jag inte den tid eller ro i mitt liv att sysselsätta mig med detta just nu. Men vem vet när jag är 45 kanske intresset blossar upp.. eller så gör det inte det.. vem vet något om framtiden egentligen.
ett annat var alla dessa brev man skrev... och även om man inte skriver brev idag så finns lusten där för skrivandet.. att uttrycka sig i skrift. få ner tankar till ord på ett papper eller en dataskräm

Vad jag har i mitt liv som är aktivt just nu är väl att jag läser.. är inne i en bokperiod, tränar..vet inte om det är ett intresse eller ett sätt att leva för att må bra och att jag vet att jag behöver det. Tänker mycket på ålderdomen och hur min kropp ska kunna orka som gammal. vill inte bli en gammal tant ensam i en lägenhet.
Prioriterar gärna vänner och att ha folk omkring mig är något som är viktigt för mig. att kunna prata och analysera tankar. djupa som ytliga
Jag tycker om att pyssla hemma och inredning ligger varmt om hjärtat... utan att jag är så där extrem ...
insperead av något nyligen? jga vet inte. möjligvis att jag fått mersmak sedan pojkvännen och jag vart iväg.. nu vill jag pröva mer. och jag vill hitta vägar och möjligheter med tid o pengar för att få det möjligt.

torsdag 6 februari 2014