söndag 6 februari 2011

Söndag

Vet inte var dagen blev av alls... sviss sviss så var klockan sex lixom. Pappa var här på en snabbvisit i förmiddags, väckte mej på telefon och sa att han var här om en halvtimme. Jag var den enda vaken här då han anlände runt 10 tiden. Isak var skruttig och låg på soffan med feber. Var ganska tydligt att det är just Isak som får igång de andra pojkarna på morgonen annars hihi. Sedan vaknade de en efter en .

Anton och Anders tog bussen hem sedan, imorgon väntar vardag igen och jag hade massor att göra hemma...mat, disk, tvätt, duscha... hmm jag har gjort mat .... men kvällen är ung?? Lillskiten får stanna hemma imorgon så han blir riktigt pigg och har energi för skolan sedan.

Nästa vecka är Tony vecka... men Eric kommer stanna hemma till tis då vi ska åka taxin till hans nya skola , det är en bit att lära sig det med, så han fixar den biten själv när han börjar på riktigt. På tis kväll är det barnvakt till Cims W, och efter det tar jag sena bussen mot mölltorp och tänker stanna veckan ut... så är la veckans planer :P

nu ropar duschen SAAAAARAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar