måndag 23 maj 2011

älvaslaget 2011

Klockan ringde redan kl 06.00 eftersom förfesen började redan 08.00 men det var segt att komma upp ur sängen , det kan ju bero på att Anders inte var hemma hos mig förren runt midnatt och sedan tog det någon timme till innan john blund kom på besök. Men något sena dök man sedan upp hos lina och man kan ju undrat om festen spårat ur när man möts av ett badrum som ser ut så här:

eller så var det bara Lina som skulle ha en massa feakblod till sin outfit.... vi samlades tog lite o dricka och begav oss senare till gräsplanerna där vi skulle spela

hela laget

Jag
Lite kyligt på morgon kvisten

Det var blandat med lag, lag som var seriösa som sod och värmde upp och andra som mer gick in för att ha roligt och dricka o skratta. vårt lag hörde defenitivt till det sistnämnda. Solen sken och vi hade det rätt gött där i gräset.



efter andra matchen kurrade magen och Jag, Anders och Calle drog till mcdonalds för att handla käk. resten förlitade sig på att få den hämtad. Men våra magar kurrade så vem orkar vänta? inne på hamburgeresturangen var det varmt svettigt och massor med folk. Men jag tror det var länge sedan en burgare från mcdonalds smakade så bra... haha
efter maten så var det vila som sto på schemat


vi förlorade alla tre matcherna och blev utbrända några gånger. men vi hängde inte läpp för det. runt tre tiden tog vi vårt pick och pack och knallade hem. För att duscha och sova. När klockan ringde kände man sig lite bakis, men mota bort känsla, möla ner lite pizza och göra sig i ordning för mer fest hos elin. klart man ska ha förefter fest och sedan utgång på stadt.



det nya paret :)




Jag och Anders lämnade stadt redan runt ett, köpte en ostburgare och drog sedan hem....
söndagen var man helt utslagen sedan..hela dagen...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar