tisdag 7 juni 2011

Hemliga Äventyr (4-5 juni)

Klockan halv sju väcktes Anders, ovetandes vad som väntande under dagen. Han fick order att packa väskan för att spendera natten borta och fick glimta på tågbiljetten som stod att vi skulle åka till Göteborg.

min snygging på tågstationen i Lidköping
Vi åkte tåg... lite trötta och passade på att sova litegranna och strax före 11 steg vi av i göteborg. första stoppet var godisbutiken (4-gott).


Godis är ju något som Anders gillar och han gick loss på det goda där inne :D
Efter följde en promenad genom centrum och Avenyn, en del besök i olika affärer och ett stopp för lite käk. Sedan var det dags att avslöja att vi skulle bo på hotell över natten. Anders hade haft detta på känn sedan han fick veta att vi skulle till göteborg. han är inte lätt att hålla saker hemligt för den mannen.

checkat in
Nästa äventyr var att gå mot liseberg för att leka och busa och då är ju åkband ett måste. Härligt väder och VARMT ... kan det bli bättre??








lite sur/besviken blev Anders när han aldrig vann något godis, men på sista försöket kamma han hem toblerone.. och lyckan var stor
Vi var tillbaka på hotellet runt 23 tiden, och då var vi trötta så det blev massa mys och gois en gnutta vin innan vi somnade




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar