söndag 13 september 2009

Strömstad

Fredagen 11 september
vi lämnade stan kl 14... och det väntade en låååång resa framför oss, med packning , håltider och annat. kl 19 var vi framme i strömstad. största andningen att det tog sådan tid var främst bussen från uddevalla som stannade precis överallt och tog ju 2 timmar. Vi glömde för övrigt bilkudden på bussen i vara... tur att Anna kunde ordna en annan, annars hade trippen blivit mindre skoj

Redo att åka

packningen...
Lördag 12 september
Cornelia fyllde 3 år och det firades med en tripp till Norge och deras svar på lek och buslandet. Anna hade ordnat barnkalas för flickorna där, vilket innebär att alla barnen på kalaset fick hamburgare och glass och ett rum till förfogande, sedan var det fri lek. Anna hade valt tema piratkalas =). Eric kollade till sina kusiner noga och kände sig nog ganska stor och lagom duktig =) . Hitten var studdsmattorna högt uppe i "kl ätterställningen" själv fick jag svindel där uppe. Hemma igen öppnades det paket och alla barn somnade snabbt haha. Helt utmattade.

här äts ni må ni tro

saga lycklig i bollhavet

kollar efter kusinerna
pressenter
Söndagen 13 september
släktkalas för flickorna och dags att åka hem. Vi var trötta allihopa idag, båda jag och barnen. Det har vart en fartfylld helg med mycket bus osv. Anna hade gjort ljuvligt god mat och tårtor som alltid. Hemvägen slapp vi tåg o buss, utan liftade med mormorsol (min mormor) hem. Guld värt.

tröttprinsessa

trötta söner

trött Saga
är inte sur, har bara en ful foto min
pojkarna lekte massor ute under helgen



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar