söndag 14 februari 2010

Sarornas natt

Så kom kvällen igår, och vår lilla mini förfest förvandlades till nostalgi av 90 tal vi sjöng dansa och skrattade , och bestämde oss att dra till stadt redan vid 11. Vilket var på tok för tidigt. Men kvällen flöt på och fler folk strömmade in. Träffade sötaste Elin innan hon hade fullt upp vid sitt bord.(vi såg ditt sms lite sent..;)...) Vi möte fler goa folk och spexade, dansade och fnittrade och vi gav inte upp förren lamporna tändes och det var uppenbart dags för stängning. En yngre kille trode absolut att han hade halva inne, trevlig och söt. Men det betyder inte att man hänger med till sovrummet ;). Vi har nog sjungit en del oxå för jag är HES!!
Hade tur och fick skjuts hem, slapp ju frysa rumpan av mig, för det var inte varmt vill jag lova. Idag mår jag helt okej ändå. slö men det kanske är naturligt när man är och dansar om nätterna.
Men det kunde vart bättre har fått tjafsa med ett visst ex halva morgonen. Avskyr när han är på detta humör. Han börjar bli sur över något som man inte vet var det är och sedan bara forsättter det. Denna gång var det att jag inte hört av mig igår..vilket jag inte alls har lovat. Men skillnaden nu mot förr är att jag kan avsluta samtalet och bli lämnad ifred

1 kommentar:

  1. haha misstänkte detta =) Men det var skoj och se er igår och nu längtar jag ännu mer till kryssningen =P
    Usch då, sånt är jobbigt :S
    <3 <3 <3

    SvaraRadera