tisdag 19 januari 2010

Sirius

Ja nu är det gjort. kontraktet är på skrivit och nu ska det tränas... ett helt år på sirius. Största anledningen att det blir just där är just barnpassning. fick kika in i rummet där de håller till idag. Det lär gå hur bra som helst .haha fanns ju tv spel haha. De som passar barnen är elever från barn och fritidspogrammet. Känns helt okej.
Det har varit en bra andra dag på arbetet, och jag har blivit tilldelad tre ansvarsbarn. nu är det på riktigt. !! lite nervöst eftersom man aldrig hållt i något riktigt utvecklingsamtal förr. Men detta ska nog gå vägen . Det är så kul samtidigt. På tors nästa vecka är det det första personalmötet och på fredagen är det en stängningsdag. Här kastas man in i verkligheten och it feels goood.
Tisdagkvällarna kommer dock bli tomma då jag öppnar på onsdagar. Jag och Tony har tagit ett gemensamt beslut att kidsen ska sova hos sin pappa... istället att de hämtas as tidigt på morgonen. För deras skull... men o andra sidan får de en dag tidig i veckan och här vankas det kvaletétstid. Vår minifamiljs dag =). Mys.
nä..duscha och sova. TRÖTT kan ju inte somna om kvällarna. i natt sov jag hela 3,5 timme

2 kommentarer:

  1. gött, vill oxå träna!! men finns ju inga gym här :( får träna hemma istället..

    mvh Anna

    SvaraRadera
  2. VÄLKOMMEN du =) Åhh tvspel, det betyder ju att du kan BO på gymmet nu haha

    SvaraRadera